Dla potrzeb rynku lokalnego produkujemy sery żółte o 25 % zawartości tłuszczu.
Zajmujemy się również wyrobem niskotłuszczowych serów 10%, używanych szczególnie w branży wędliniarskiej.
Sery podpuszczkowe dojrzewające:
|
|
ser edamski - ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego: - zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni) - wymiary: 28 x 14 x 10 cm - waga: 3,8 - 4,2 kg
|
|
|
ser gouda - ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego: - zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni) - wymiary: 28 x 14 x 10 cm - waga: 3,8 - 4,2 kg
|
|
|
ser tylżycki - ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego: - zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni) - wymiary: 28 x 14 x 10 cm - waga: 3,8 - 4,2 kg
|