Sery podpuszczkowe dojrzewające

Dla potrzeb rynku lokalnego produkujemy sery żółte o 25 % zawartości tłuszczu.

Zajmujemy się również wyrobem niskotłuszczowych serów 10%, używanych szczególnie w branży wędliniarskiej.

Sery podpuszczkowe dojrzewające:

 


ser edamski
- ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego:
- zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni)
- wymiary: 28 x 14 x 10 cm
- waga: 3,8 - 4,2 kg

 
 


ser gouda
- ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego:
- zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni)
- wymiary: 28 x 14 x 10 cm
- waga: 3,8 - 4,2 kg

 
 


ser tylżycki
- ser podpuszczkowy dojrzewający typu holenderskiego:
- zawartość tłuszczu: 25 % (odczyt bezpośredni)
- wymiary: 28 x 14 x 10 cm
- waga: 3,8 - 4,2 kg